Hij of ik

Hij of ik Philip ontmoet Olaf Olaf ziet er precies uit als Philip Samen doen zij dingen die Philip alleen nooit zou durven en ze gaan op zoek naar een verklaring waarom zij zo op elkaar lijken Vanaf ca ja

 • Title: Hij of ik
 • Author: Dirk Weber
 • ISBN: 9789045110905
 • Page: 434
 • Format: Hardcover
 • Philip 13 ontmoet Olaf Olaf ziet er precies uit als Philip Samen doen zij dingen die Philip alleen nooit zou durven en ze gaan op zoek naar een verklaring waarom zij zo op elkaar lijken Vanaf ca 11 jaar.

  One thought on “Hij of ik”

  1. Het boek is goed geschreven en het verhaal heel intrigerend. Daardoor wilde ik wel steeds doorlezen. Maar voor de hoofdpersoon kon ik op de een of andere manier niet echt warmlopen, en het eind vond ik afgeraffeld en raar. Vooral de clou, die maakte geen indruk op me, omdat de situatie andersom zo veel heftiger geweest zou zijn: als Olaf het leven van Philip overgenomen had. Zoals het nu afloopt, komt het vanzelf wel weer goed, Philip laat zich zijn fijne familie echt niet afpakken om bij de pro [...]

  2. Book about two boys that look alike but have totally different characters and live totally different lives. It's an okay story but in the end it turns out a lot of time is spend on irrelevant daily lives that don't seem to lead anywhere. The writer, however, proves he knows how to tell a tale by the end Just as the story ends the reader is fully into the story. The reader is then left with questions as he finishes the last AND best page of the book. I wish the story would start where it ends and [...]

  3. Jammer, het boek is best leuk om te lezen, maar het einde is voor mij zo totaal niet geloofwaardig, dat ik niet verder kom dan één ster.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *