Even Single

Even Single Er waren zoveel mannen in haar leven dat ze aantekeningen in haar agenda moest maken om niet in de war te raken Ik wilde dat ik zo in verwarring was Even Single is een hilarisch geschreven bundel over

 • Title: Even Single
 • Author: Cindy Chupack
 • ISBN: 9789024553075
 • Page: 162
 • Format: Paperback
 • Er waren zoveel mannen in haar leven dat ze aantekeningen in haar agenda moest maken om niet in de war te raken Ik wilde dat ik zo in verwarring was Even Single is een hilarisch geschreven bundel over de belevenissen van een vrolijke, alleenstaande dertiger Vol humoristische voorvallen en vol maffe tips over mannen en daten.

  One thought on “Even Single”

  1. Als je geen liefhebber van 'Sex and the city' bent, lees dit boek dan niet. Daar liep het bij mij namelijk mis. Het boek is een verzameling van colums van de schrijfster van de serie. Sprak mij totaal niet aan, heb het met moeite diagonaal uitgelezen. Geen aanrader.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *