Minu faking perekond

Minu faking perekond Minu faking perekond on Taani kirjaniku Ina Bruhni seitsmes noorteromaan Raamatu peategelane on aastane Niina kes tunneb end Christofferina Ta vihkab oma keha vihkab oma pardunud ema ja vihkab is

 • Title: Minu faking perekond
 • Author: Ina Bruhn Lea Reitel Høyer
 • ISBN: 9789949960026
 • Page: 229
 • Format: None
 • Minu faking perekond on Taani kirjaniku Ina Bruhni seitsmes noorteromaan Raamatu peategelane on 15 aastane Niina, kes tunneb end Christofferina Ta vihkab oma keha, vihkab oma pardunud ema ja vihkab isa, kellest ta ieti midagi ei tea Teose alguses koguneb perekond Svendsen vanaema s nnip evale, kus ks pereliige hukkub ja ksteise j rel tulevad ilmsiks suguv sa udus Minu faking perekond on Taani kirjaniku Ina Bruhni seitsmes noorteromaan Raamatu peategelane on 15 aastane Niina, kes tunneb end Christofferina Ta vihkab oma keha, vihkab oma pardunud ema ja vihkab isa, kellest ta ieti midagi ei tea Teose alguses koguneb perekond Svendsen vanaema s nnip evale, kus ks pereliige hukkub ja ksteise j rel tulevad ilmsiks suguv sa udust ratavad saladused.

  One thought on “Minu faking perekond”

  1. Ei tea, kas ma olen vanaks ja tagurlikuks muutunud, aga mina seda raamatut küll noorteromaaniks ei nimetaks. Veidi liiga palju tõsiseid teemasid on veidi liiga mitte alaealistele sobival kujul kirja pandud. Tundub, et autor tahab kõik, mis vähegi maailmas halba/kurba/segast on ühele perekonnale kaela kukutada (abielu petmine, vägivald, alkoholism, vägistamine, intsest, sooindentiteet, narkomaania, koduvägivald jne).Muidu on see hea raamat, aga võib kindel olla, et kui mult tööl keegi [...]

  2. One of the worst books I've read in a very long time. The first 200 pages were basically just leading up to the last 50 pages and the ending wasn't even that great. Did not enjoy reading this book.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *